انواع اتصالات لوله گالوانیزه

انواع اتصالات لوله گالوانیزه

انواع اتصالات لوله گالوانیزه برق کدامند؟ هر دسته بندی از اتصالات دارای چه ویژگی هایی هستند و برای چه شرایطی مناسب خواهند بود؟ اگر به دنبال دریافت پاسخ تمامی سوالات خود در رابطه با لوله گالوانیزه هستید، بهتر است در این مطلب با ما در پارس پایاپایپ همراه باشید تا به صورت جامع و کامل به ارائه اطلاعاتی در رابطه با لوله گالوانیزه بپردازیم.

اتصالات لوله گالوانیزه چیست؟

قبل از اینکه به ارائه اطلاعات در رابطه با انواع اتصالات بپردازیم، بهتر است که در رابطه با اتصالات و مفهوم آن صحبت کنیم تا بتوانید به صورت عمیق تری این موضوع را درک کنید. اتصالات گالوانیزه دنده ای دارای وظایف بسیاری هستند که از مهمترین آن ها می توان به آبرسانی موتورخانه ها و بخش های یوتیلیتی پروژه های صنعتی اشاره داشت. آرایش لبه های ابتدایی و پایان اتصالات به صورت Threaded بوده و از این جهت کیفیت بالایی دارد. همچنین قابل توجه است که وظیفه اصلی اتصالات گالوانیزه متصل کردن لوله های گالوانیزه است لذا باید در این مورد لوله های مذکور به صورت روپیچ دنده ای باشند تا در اتصال مشکلی بوجود نیاید.

اتصالات لوله گالوانیزه

اتصالات لوله گالوانیزه دارای انواع مختلفی است و برای اینکه بتوانید با ویژگی های اتصالات لوله گالوانیزه بهتر است که به معرفی انواع اتصالات لوله گالوانیزه پرداختیم.

زانویی گالوانیزه

 اولین نوع از اتصالات گالوانیزه با نام زانویی گالوانیزه شناخته می شود و از آن برای تغییر دادن جهت جریان به اشکال مختلف نظیر 90 درجه و 45 درجه استفاده می شود. این محصول بر خلاف زانو های جوشی که می توان آن ها را به صورت کارگاهی در زوایای متفاوت برش داد، قابلیت انجام چنین کاری را ندارد. علت آن هم مشخص است چرا که در هر دو طرف ورود و خروجی دنده خورده و دارای مادگی است. همچنین باید به این مورد توجه داشته باشید که تمامی زانو های گالوانیزه از داخل دنده می شوند.

چپقی گالوانیزه

 نوع دوم از اتصالات لوله گالوانیزه، با نام چپقی شناخته می شود و دارای شکلی شبیه به گالوانیزه زانویی است. تنها تفاوت قابل مشاهده این محصول با زانویی، این مورد است که یک طرف آن از بیرون دنده شده و طرف دیگر از داخل دنده می شود و در انواع 45 و 90 درجه ای موجود است. از این محصول برای تغییر دادن جهت جریان استفاده می شود و دارای مزیت بخصوصی نسبت به مدل زانویی است. زمانی که سمت دیگر اتصال از داخل بخش دنده باشد، باید از این محصول استفاده کرد.

بوشن گالوانیزه

 بوشن گالوانیزه از دیگر لوله های گالوانیزه بوده که از بیرون دنده می شود و لوله های آن نیز به صورت مادگی است. با توجه به مورد مذکور می توان متوجه شد که این دو لوله را نمی توان به یکدیگر متصل کرد و برای ادامه خط کشی از این لوله استفاده می شود.

روپیچ – توپیچ گالوانیزه

 یکی از مواردی که بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و در بخش های مختلف ساخت و ساز به آن نیاز است، استفاده از روپیچ و یا توپیچ گالوانیزه است. این محصول برای ادامه خط استفاده می شود و تفاوت اصلی آن با بوشن در دو طرف اصلی آن است. همانطور که از نام این محصول نیز مشخص است، یک بخش آن مادگی و بخش دیگر نری است.

تبدیل گالوانیزه

 آخرین محصول محبوب در بین اتصالات لوله گالوانیزه نیز تبدیل است. همانطور که از نام این محصول نیز مشخص است، از آن برای تبدیل استفاده می شود. در بعضی شرایط ممکن است که در روند توسعه نیاز به ایجاد تغییر در اندازه خط لوله باشد و لذا می توان با استفاده از تبدیل گالوانیزه این کار را به سادگی هرچه تمام و بدون دردسر انجام داد.

مزایای استفاده از اتصالات لوله گالوانیزه

استفاده از اتصالات لوله گالوانیزه دارای مزیت های بسیاری است و ما نیز به ذکر کاربرد اتصالات لوله برق گالوانیزه پرداخته ایم:
یکی از دلایل اصلی محبوبیت استفاده از اتصالات لوله گالوانیزه را می توان داشتن روکش مناسب دانست که باعث شده در محیط های مختلف و شرایط آب و هوایی متغیر نظیر رطوبت نیز عملکرد مناسبی داشته باشد.
از کاربرد های اصلی لوله های گالوانیزه می توان به استفاده برای محافظت در مقابل مواردی نظیر زنگ زدگی در موادی نظیر فولاد ضد زنگ اشاره داشت. اگر اتصالات مذکور با استفاده از لوله گالوانیزه پوشانده نشوند، در مدتی کوتاه دچار خوردگی خواهند شد و سپس خرابی سیستم لوله کشی ایجاد می شود.

سخن نهایی

ممنونیم که تا پایان این مطلب همراه ما بودید، امیدواریم اطلاعات ارائه شده برای شما مفید بوده باشد. ما سعی داشتیم تا در این محتوا به صورت کامل در رابطه با انواع اتصالات لوله گالوانیزه صحبت کنیم تا شما نیز بتوانید بدون داشتن هیچگونه اطلاعات قبلی، دانش جامعی را در رابطه با این موضوع بدست آورید.

5/5 - (1 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید